Skip to content

Himacs

Hi-Macs-kivikomposiitti

elinikäisiä sisustusratkaisuja

Hi-Macs kivikomposiitti on kestävyydeltään ja käytännöllisyydeltään ensiluokkainen materiaali. Se kestää kuumuuden ja iskut ja pysyy pitkään huolitellun näköisenä. Saumattomuus ja likaa hylkivät ominaisuudet tekevät siitä helppohoitoisen ja tyylikkään. Hi-Macs on erinomainen valinta tilaan kuin tilaan: laadukkaan ilmeensä ja kestävyytensä ansiosta se sopii niin luksushotellien kuin huoltoasemaketjujenkin käyttöön.

Kestävää muotoilua luonnonmateriaaleista

Hi-Macs akryyliluonnonkivi on ekologinen materiaali. Kestävyytensä ansiosta Hi-Macs-kalusteiden elinkaari on pitkä. Sen mineraali- ja akryylikoostumus sekä luontoa säästävä, lähes jätteetön tuotantoprosessi antavat sille ympäristöystävällisyydestä huippupisteet.

Puhdistus

Hi-Macs on tiheärakenteinen materiaali, joten se voidaan puhdistaa kostealla liinalla, sienellä tai tavallisella puhdistusaineella. Jos puhdistettava pinta on matta tai puolikiiltävä, voidaan puhdistamiseen käyttää myös hankaavia pesuaineita.

Hankalat tahrat

Hankalat tahrat kuten tee, elintarvikeväri ja hedelmämehu voidaan poistaa valkaisuaineen avulla. Valkaisuaine ei saa olla kosketuksessa pinnan kanssa pidempään kuin viisi minuuttia. Tämän jälkeen pinta puhdistetaan tavallisella puhdistusaineella ja huuhdellaan vedellä.  Kynsilakka voidaan helposti poistaa asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella tai hankaavalla puhdistusvälineellä.

Arjen helpottaja

Hi-Macs tekee pinnoista helppohoitoisia ja hygieenisiä. Allas- ja tasopinnat likaantuvat helposti. Koska Hi-Macs-elementtejä voidaan liittää toisiinsa saumattomasti, pinnat eivät likaannu eikä haitallista bakteeritoimintaa muodostu. Hi-macs on käytännöllinen ja ekologinen ratkaisu paitsi kestävyytensä myös likaa hylkivien ominaisuuksiensa ansiosta. 

Kuumat esineet

Hi-Macs-materiaali kestää hetkellisesti jopa 500 asteen lämpötilan. Se on lämpömuovattavaa, joten pitkäaikainen lämmitys notkistaa materiaalin. Taso saattaa painua, jos isoja kuumia astioita jätetään pitkäksi aikaa sen päälle.

Terävät esineet

Vaikka materiaali kestää erinomaisesti jokapäiväistä käyttöä ja kulutusta, terävät esineet voivat aiheuttaa viiltoja ja naarmuja pintaan tai nurkkiin. Pienet viillot ja naarmut voidaan hioa pois, mutta syvempien jälkien korjaamisessa kannattaa aina ottaa yhteys Arkkikalusteen ammattilaisiin.