Hi-Macs

Kivikomposiitista jopa elinikäiset kalusteet. Helppo puhdistettavuus ja erinomainen ulkoasu.

LG Hi-Macs akryyliluonnonkivi on ekologinen materiaali. Sen mineraali- ja akryylikoostumus sekä luontoa säästävä ja lähes jätteetön tuotantoprosessi antavat sille ympäristöystävällisyydestä huippupisteet. Perinteisesti allas- ja tasopintojen rajalle muodostuu helposti likaa. Koska materiaalia voidaan liittää toisiinsa saumattomasti, ei lian muodostumista eikä haitallista bakteeritoimintaa tapahdu. Käyttäjät hienostuneista hotelleista raskaskäyttöisiin huoltoasemaketjuihin valitsevat helppohoitoisen Hi-Macsin. Materiaali on kestävä, likaa hylkivä ja sen takia myös helppohoitoinen.

Normaali puhdistus

LG Hi-Macs on tiheärakenteinen materiaali, joten päivittäinen puhdistus voidaan tehdä pyyhkimällä pinnat kostealla rätillä tai sienellä ja tavallisella puhdistusaineella. Jos puhdistettava pinta on matta tai puolikiiltävä, voidaan käyttää hankaavia pesuaineita.

Hankalat tahrat

Hankalat tahrat kuten esim. tee, elintarvikeväri tai hedelmämehu voidaan poistaa valkaisuaineen avulla. Valkaisuaine ei saa olla kosketuksessa pinnan kanssa pidempään, kuin 5 minuuttia. Tämän jälkeen pinta puhdistetaan tavallisella puhdistusaineella ja huuhdellaan vedellä. Kynsilakka voidaan helposti poistaa asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella tai hankaavalla puhdistusvälineellä.

Väkevät hapot

Vältä käyttämästä puhdistusaineita, jotka sisältävät metyylikloridia tai asetonia.

Kuumat esineet

Materiaali kestää hetkellisesti jopa 500 asteen lämpötilaa. Materiaali on lämpömuovattavaa ja pitkäaikainen lämmitys notkistaa materiaalin. Taso se saattaa painua, jos isoja kuumia astioita jätetään pitkäksi aikaa tason päälle.

Terävät esineet

Vaikka materiaali kestää hyvin jokapäiväistä käyttöä ja kulutusta, terävät esineet voivat silti aiheuttaa viiltoja tai naarmuja pintaan tai nurkkiin. Pienet viillot ja naarmut voidaan hioa pois, mutta syvempien jälkien korjaamisessa ota yhteys Arkkikalusteen ammattilaisiin.