Vuosi takana, mahtavia vuosia edessä

Arkkikalusteen toiminnassa on ensimmäinen vuosi takana.

Suuret kiitokset asiakkaille! Teitä on ollut ilo palvella, mitä haasteellisimmissa projekteissa.

Mielestämme parhaiten olemme onnistuneet siinä, missä perinteiset toimijat eivät. Arkkitehdin, muotoilijan, sisustussuunnittelijan tai asiakkaan näkemyksen ja sitä vastaavan lopputuloksen välillä. Teemme kaiken hyvää laatua tavoitellen, emme siten, mistä aita on matalin tai kaatunut. Olemme heittäneet hyvästit kaikelle, mikä ei ole silmälle ja käytännölle parasta.

Meillä on ollut mukavasti kiirettä pitkin vuotta, emmekä ole kaikkiin kyselyihin pystyneet vastaamaan ihan täydellä tarmolla. Toukokuussa aloitti täysaikaisena taiteilijana artesaani Janne Vimpari. Jannen tarkat kädet ja loistava visuaalinen ymmärrys auttavat asiakkaita mitä erikoisimmissa ja haasteellisissa kalusteprojekteissa. 

Kevään aikana on toteutettu leijuvia liukuovia, piilovalaistuja vaneriseiniä, keittiöremonttia ilman reunatäyttöjä, koivukalusteita eteiseen… Kesän jälkeen tulossa mm. huonekaluvanerista täyskorkea aamiaiskaappi sisään liukuvilla ovilla, saksalaista erikoista massiivipuuta keittiöön, massiivikoivuinen vaatehuoneratkaisu…
Seuraa meitä somessa, soittele ja tule pyörähtään. Tehdään teillekin jotain uutta ja mullistavaa 😉

Loistavaa juhannusta ja kesää 2017!