Skip to content

Asiakaskokemus Saukkonen Riina ja Topi

Riina ja Topi Saukkonen remontoivat kotiaan. He olivat uusineet aiemmin wc:n, ja nyt oli keittiön vuoro.
”Syy, miksi valitsimme teidät oli se, että meillä oli täysi luotto siihen, että saadaan juuri sitä mitä ajateltiin tilaavamme. Mikään ei lopputuloksessa sinänsä yllättänyt, koska luotimme, että tästä tulee hieno ja hyvä. Kaikki meni vaivattomasti ja odotusarvojen mukaan. Ei tullut mitään mutkia matkaan”, toteaa Riina.
He sanovat pitäneensä siitä, että ei tarvinnut itse pohtia mitä mihinkin tulee, vaan suunnittelupalvelu oli valmiina. Riitti, että kertoi vain omat tarpeensa.
Arkkikalusteen tuotteet ovat heidän kertomansa mukaan tyylillisesti sellaisia mistä he pitävät. Ilme on nykyaikaista ja siistiä.

”Arkkikalusteen palvelu on ihan huippu ja työnjälki viimeistelty, jokaista yksityiskohtaa myöten. Laatu on parempi kuin missään muualla. Onhan nämä lusikkalaatikot ym. viimeisen päälle ja ovet säädetty ihan justiin. Voin suositella”, sanoo Topi.

”Teiltä saa kalusteet mittatilauksena just sun keittiön mitoilla, ei sanota ettei tuo mitta onnistu. Suunnittelu meni älyttömän nopeasti ja vaivattomasti. Kuvat oli hyvin tehty, ja niitä muokkailtiin palaverien yhteydessä. Toimitus oli aikataulussaan. Ainoastaan kahvikone jäi koronan takia myöhemmin toimitettavaksi, mutta sekin meillä oli alusta asti tiedossa, että kodinkoneiden toimituksissa on viiveitä”, Riina kertoo.

Riina toteaa valmista keittiötä katsellessaan, että mitään ei tekisi toisin. Tilan puolesta oli toki joitakin rajoitteita, esim. saareketta ei tähän onnistunut laittaa. Saukkoset kertovat asentaneensa aiemman keittiönsä itse ja sanovat, että sen kyllä huomasi. ”Asennusjälki uudessa keittiössä on oikein särmä”, päättää Riina.

Keittiö

Keittiö toteutettiin valkoisilla Tunto ovilla ja koivuprofiililla. Taso on ARKKIkomposiittia. 

 

Projektissa käytettiin mm. seuraavia arkkikatalogin ratkaisuja:

Projektissa käytetyt verkkokauppatuotteemme:

Kodinkoneet:

  • Bora, Siemens