Arkkikauppa

 

Harmonisia kokonaisuuksia

Arkkikalusteen työstä syntyi tuoteperheitä, joilla luot ajattomia kokonaisuuksia ja viimeistelet kotisi ilmeen. Arkki huonekaluissa kohtaavat käytännöllisyys ja esteettisyys. Ne on valmistettu ensiluokkaista materiaaleista, jotka kestävät aikaa ja elämää.

Cube

Cube yhdistää minimalismin ja inspiroivan muotoilun. Saumattomasti virtaavat linjat tekevät Cube-kalusteista aikaa kestäviä ja monikäyttöisiä. Kiehtovat yksityiskohdat vangitsevat katseen. Cube luo tilaan elegantin, ainutlaatuisen ilmeen.

Zalmiak

Zalmiakin omaperäinen ilme syntyy perinteikkäästä massiivipuusta ja illuusiomaisista viiste- ja jiirikulmista. Puun luonnollinen kauneus korostuu Zalmiakin geometrisessa muotoilussa. Sen veistoksellisilla pinnoilla leikittelevät valon ja varjon eri sävyt. Zalmiak luo tilaan dramatiikkaa ja yksilöllisyyttä.

Kehä

Kehä-tuoteperheessä yhdistyvät lämpimät luonnonsävyt ja särmikäs muotoilu. Massiivipuiset yksityiskohdat ja akryyliluonnonkivestä valmistetut Hi-Macs-pinnat tekevät Kehästä kestävän ja monikäyttöisen tunnelman tuojan.

Kehä on ainutlaatuinen sisustusklassikko, joka kestää iskuja ja aikaa. Kehä syntyy ikivihreästä luonnon aitoudesta ja minimalistista pinnoista.

Kulma

Vahvasta massiivipuusta valmistettu Kulma on lojaali sisustuksen peruselementti. Ensisilmäykseltään klassinen Kulma paljastuu abstraktine yksityiskohtineen uniikiksi taideteokseksi.

Se mukautuu erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin ja on täydellinen valinta mordernin taiteen rakastajille: sen yksilöllinen muotoilu hivelee silmää uudelleen ja uudelleen.

Muut tuotteet

Jiiri

Suomalaisen kodin tuntua

Classic

Perinteitä ja ilmavuutta

Noppa

Saumattomuutta ja rauhaa

Weistos

Minimalistista särmikkyyttä