Skip to content
ARKKIkauppa

Harmonisia kokonaisuuksia

Arkkikalusteen työstä syntyneillä tuotteilla luot ajattomia kokonaisuuksia ja viimeistelet kotisi ilmeen. ARKKI -kalusteissa kohtaavat käytännöllisyys ja esteettisyys. Ne on valmistettu ensiluokkaista materiaaleista, jotka kestävät aikaa ja elämää.

Tuotteet valmistetaan mittatilaustyönä Suomen Kempeleessä. Lue valmistuksesta.

 

Tuoteryhmät

Kylpyhuonekalusteet

Ylellisyyttä arkeen minimalistisella kylpyhuonekalusteella. Kalusteeseen on integroitavissa vaikuttavia, käytännöllisiä  yksityiskohtia.

Allastasot

Ikuisia sisustusratkaisuja kylpyhuoneeseen

Ruokapöydät

Arkki Ruokapöydät tuovat ruokailijat yhteen vuosikymmenestä toiseen

Penkit

Selkeälinjaiset penkit jokaiseen tilaan ja tarpeeseen

Tasokalusteet

Katseet kääntävä huonekalu kantaa tyylikkäästi tärkeimmät tavarasi. Samalla se on käytännöllinen säilytyskaluste.

Naulakot

Minimalistiset naulakot tyylikkääseen pyyhkeiden ja kodin pientavaroiden säilytykseen. Naulakko näyttää hyvältä itsessäänkin.

 

Tuoteperheet

Kuutio

Kuutio yhdistää minimalismin ja inspiroivan muotoilun. Saumattomasti virtaavat linjat tekevät Kuutio -kalusteista aikaa kestäviä ja monikäyttöisiä. Kiehtovat yksityiskohdat vangitsevat katseen. Kuutio luo tilaan elegantin, ainutlaatuisen ilmeen.

Zalmiak

Zalmiakin omaperäinen ilme syntyy perinteikkäästä massiivipuusta ja illuusiomaisista viiste- ja jiirikulmista. Puun luonnollinen kauneus korostuu Zalmiakin geometrisessa muotoilussa. Sen veistoksellisilla pinnoilla leikittelevät valon ja varjon eri sävyt. Zalmiak luo tilaan dramatiikkaa ja yksilöllisyyttä.

Kehä

Kehä -tuoteperheessä yhdistyvät lämpimät luonnonsävyt ja särmikäs muotoilu. Massiivipuiset yksityiskohdat ja ARKKIkomposiitista valmistetut pinnat tekevät Kehästä kestävän ja monikäyttöisen tunnelmantuojan.

Kehä on ainutlaatuinen sisustusklassikko, joka kestää iskuja ja aikaa. Kehä syntyy ikivihreästä luonnon aitoudesta ja minimalistisista pinnoista.

Kulma

Vahvasta massiivipuusta valmistettu Kulma on lojaali sisustuksen peruselementti. Ensisilmäykseltään klassinen Kulma paljastuu abstrakteine yksityiskohtineen uniikiksi taideteokseksi.

Se mukautuu erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin ja on täydellinen valinta modernin taiteen rakastajille: sen yksilöllinen muotoilu hivelee silmää uudelleen ja uudelleen.

Weistos

Ikoonista muotoilua

Ajaton ja yksilöllinen Weistos huokuu persoonallisuutta. Sen vaikuttavat yksityiskohdat ja näyttävä olemus tuovat tilaan uniikin tunnelman. Weistoksen omaleimainen ilme syntyy särmikkäistä, veistoksellisista linjoista ja tunnistettavasta ulkomuodosta.