Skip to content
ARKKIkauppa

Harmonisia kokonaisuuksia

Arkkikalusteen työstä syntyineillä tuotteilla luot ajattomia kokonaisuuksia ja viimeistelet kotisi ilmeen. ARKKI-kalusteissa kohtaavat käytännöllisyys ja esteettisyys. Ne on valmistettu ensiluokkaista materiaaleista, jotka kestävät aikaa ja elämää.

Tuotteet valmistetaan mittatilaustyönä Suomen Kempeleessä. Lue valmistuksesta.

 

Tuoteryhmät

Kylpyhuonekalusteet

Minimalismia ja vaikuttavia yksityiskohtia

Allastasot

Ikuisia sisustusratkaisuja kylpyhuoneeseen

Ruokapöydät

Arkki Ruokapöydät tuovat ruokailijat yhteen vuosikymmenestä toiseen

Penkit

Penkit jokaiseen tilaan ja tarpeeseen

Tasokalusteet

Kannattelevat tukevasti ja tyylikkäästi lempitavarasi

Naulakot

Ripustaa siististi pyyhkeet ja kodin pienet tavarat 

Tuoteperheet

Kuutio

Kuutio yhdistää minimalismin ja inspiroivan muotoilun. Saumattomasti virtaavat linjat tekevät Kuutio-kalusteista aikaa kestäviä ja monikäyttöisiä. Kiehtovat yksityiskohdat vangitsevat katseen. Kuutio luo tilaan elegantin, ainutlaatuisen ilmeen.

Zalmiak

Zalmiakin omaperäinen ilme syntyy perinteikkäästä massiivipuusta ja illuusiomaisista viiste- ja jiirikulmista. Puun luonnollinen kauneus korostuu Zalmiakin geometrisessa muotoilussa. Sen veistoksellisilla pinnoilla leikittelevät valon ja varjon eri sävyt. Zalmiak luo tilaan dramatiikkaa ja yksilöllisyyttä.

Kehä

Kehä-tuoteperheessä yhdistyvät lämpimät luonnonsävyt ja särmikäs muotoilu. Massiivipuiset yksityiskohdat ja ARKKIkomposiitista valmistetut pinnat tekevät Kehästä kestävän ja monikäyttöisen tunnelmantuojan.

Kehä on ainutlaatuinen sisustusklassikko, joka kestää iskuja ja aikaa. Kehä syntyy ikivihreästä luonnon aitoudesta ja minimalistisista pinnoista.

Kulma

Vahvasta massiivipuusta valmistettu Kulma on lojaali sisustuksen peruselementti. Ensisilmäykseltään klassinen Kulma paljastuu abstrakteine yksityiskohtineen uniikiksi taideteokseksi.

Se mukautuu erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin ja on täydellinen valinta modernin taiteen rakastajille: sen yksilöllinen muotoilu hivelee silmää uudelleen ja uudelleen.

Weistos

Ikoonista muotoilua

Ajaton ja yksilöllinen Weistos huokuu persoonallisuutta. Sen vaikuttavat yksityiskohdat ja näyttävä olemus tuovat tilaan uniikin tunnelman. Weistoksen omaleimainen ilme syntyy särmikkäistä, veistoksellisista linjoista ja tunnistettavasta ulkomuodosta.