Skip to content

ARKKIkomposiitti

ARKKIkomposiitti

Elinikäisiä sisustusratkaisuja

ARKKIkomposiitti on kestävyydeltään ja käytännöllisyydeltään ensiluokkainen materiaali. Se pysyy pitkään huolitellun näköisenä. Saumattomuus ja likaa hylkivät ominaisuudet tekevät siitä helppohoitoisen ja tyylikkään. ARKKIkomposiitti on erinomainen valinta tilaan kuin tilaan: laadukkaan ilmeensä ja kestävyytensä ansiosta se sopii niin luksushotellien kuin huoltoasemaketjujenkin käyttöön.

Kestävää muotoilua luonnonmateriaaleista

ARKKIkomposiitti on ekologinen materiaali. Kestävyytensä ansiosta kalusteiden elinkaari on pitkä. Sen mineraali- ja akryylikoostumus sekä luontoa säästävä, lähes jätteetön tuotantoprosessi antavat sille ympäristöystävällisyydestä huippupisteet.

Puhdistus

ARKKIkomposiitti on tiheärakenteinen materiaali, joten se voidaan puhdistaa kostealla liinalla, sienellä tai tavallisella puhdistusaineella. Jos puhdistettava pinta on matta tai puolikiiltävä, voidaan puhdistamiseen käyttää myös hankaavia pesuaineita.

Hankalat tahrat

Hankalat tahrat kuten tee, elintarvikeväri ja hedelmämehu voidaan poistaa valkaisuaineen avulla. Valkaisuaine ei saa olla kosketuksessa pinnan kanssa pidempään kuin viisi minuuttia. Tämän jälkeen pinta puhdistetaan tavallisella puhdistusaineella ja huuhdellaan vedellä.  Kynsilakka voidaan helposti poistaa asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella tai hankaavalla puhdistusvälineellä.

Arjen helpottaja

ARKKIkomposiitti tekee pinnoista helppohoitoisia ja hygieenisiä. Allas- ja tasopinnat likaantuvat helposti. Koska elementtejä voidaan liittää toisiinsa saumattomasti, pinnat eivät likaannu eikä haitallista bakteeritoimintaa muodostu. ARKKIkomposiitti on käytännöllinen ja ekologinen ratkaisu paitsi kestävyytensä myös likaa hylkivien ominaisuuksiensa ansiosta. 

Kuumat  ja kylmät esineet

Tuote lämpö laajenee tai kutistuu jos siihen kohdistuu voimakkaita lämpötilan muutoksia. Jäinen pakastepussi voi aiheuttaa esimerkiksi halkeaman jatketun sauman kohdalle. Hetkellisesti materiaali kestää lämpötilapiikkejä. ARKKIkomposiitti on lämpömuovattavaa, joten pitkäaikainen lämmitys notkistaa materiaalin. Taso saattaa painua, jos isoja kuumia astioita jätetään pitkäksi aikaa sen päälle.

Terävät esineet

Vaikka materiaali kestää erinomaisesti jokapäiväistä käyttöä ja kulutusta, terävät esineet voivat aiheuttaa viiltoja ja naarmuja pintaan tai nurkkiin. Pienet viillot ja naarmut voidaan hioa pois, mutta syvempien jälkien korjaamisessa kannattaa aina ottaa yhteys Arkkikalusteen ammattilaisiin.

Huippubrändit

Käytämme tuotteiden valmistuksessa alan huippubrändejä, kuten Himacs, Corian. Materiaalien pitkä kehitystyö ja saatavuus luovat uskoa tulevaisuuteen.