Skip to content

Asiakaskokemus Åman-Toivio Minna

 
00:40
 

 
00:34
00:40

 

 

 

 

 
00:00
 

 
00:27
00:40

 

 

 

 
Koti-span viimeistely ja kodinhoitohuoneen täysremontti

Minna Åman-Toivio asuu puolisonsa kanssa 30 vuotta sitten rakennetussa persoonallisessa omakotitalossa. Kotia on uudistettu vaiheittain, mutta rohkeasti: seiniä on siirretty, huonerakenteita muutettu ja rakennustekniikkaa modernisoitu nykypäivän tarpeisiin. Suurin remontti oli kylpyhuoneen ja saunan uudistus, joka tehtiin niin perusteellisesti, että se vei yli puoli vuotta. Arkkikaluste oli mukana toteuttamassa ensin kylpyhuoneen sisustusta 2019  ja myöhemmin kodinhoitohuoneen kalusteita 2020. 

Unelmana oma, täydellinen spa-osasto

Kylpyhuoneremontissa toteutettiin Minnan haave omasta koti-spasta: harmoninen ja toimiva tila, jossa on helppo rentoutua arjen kiireissä. Vanha kylpyhuone ei vastannut tätä toivetta mitenkään. 

Minna tiesi tarkkaan mitä halusi, joten yksityiskohtiin kiinnitettiin alusta asti huomiota. Tilan erikoisen muodon vuoksi oli hankala löytää juuri sopivaa allaskalustetta, eikä räätälöityä kokonaisuutta haluttu pilata tilaan sopimattomilla nopeilla ratkaisuilla. Ratkaisua etsittiin kuukausia, ja lopulta koko tilan valmistuminen oli kiinni enää pesutasosta. Tuttavat suosittelivat Arkkikalustetta ja Minna kutsui suunnittelijan käymään. 

Visiosta luonnokseen ja toteutukseen

Minna esitteli tilat ja toiveensa, ja suunnittelija luonnosteli visionsa paperille keittiön pöydän ääressä samantien. Seuraavalla käynnillä suunnittelija esitteli materiaalivaihtoehdot ja otti tarkat mitat kylpyhuoneessa. Toiveiden mukainen, juuri oikean kokoinen ja mallinen käsienpesutaso oli paikoillaan 4 viikkoa ensikäynnin jälkeen.

“Se kävi oikeasti aika mutkattomasti. Hän ymmärsi heti mitä haluan. Se oli hyvin suoraviivaista, helppoa ja nopeaa toimintaa”, kuvailee lopputulokseen tyytyväinen Minna. 

Yhteisymmärryksen ja henkilökemioiden merkitys korostuu yksityisessä kodissa tehtävässä työssä. Tuttujen suosittelijoiden myötä Minna uskalsi luottaa kalustesuunnittelijan visioon johon kuuluivat pesutason lisäksi puusta valmistetut pyyhenaulakot ja ammeen taso. Käsienpesuallas, suihkuhylly ja viemäreiden piilotuskotelo tehtiin saumattomasti hi-macs-materiaalista.  

Kodinhoitohuone avaimet käteen -periaatteella

Rakennuksen remontti eteni seuraavaksi kodinhoitohuoneeseen. Onnistuneen spa-projektin jälkeen oli helppoa soittaa tutulle tekijälle, etenkin kun Minnan yrityksessä alkoi yllättäen poikkeuksellisen kiireinen kausi. 

“Kalustesuunnittelija kysyi minulta, josko haluaisin että hän hoitaa koko jutun avaimet käteen periaatteella sähkömiehiä ja LVI-asentajia myöten. Sanoin, että tämä on ihan kokonaan sun”, muistelee Minna. Hänelle jäi ainoastaan pyykkikoneen ja kuivaajan valinta. 

Koko kodinhoitohuone uusittiin lattiasta kattoon kymmenessä päivässä eivätkä asukkaat olleet työn aikana paikalla. Kotiin palatessa heitä vastassa oli täysin uusi, siisti ja käyttövalmis kodinhoitotila. Erityisen tyytyväisiä asukkaat ovat olleet tilatehokkaaseen pyykinkuivaustelineeseen, jonka saa tason alle piiloon.

 

Projektissa käytettiin muun muassa seuraavia arkkikatalogin ratkaisuja:

 

Projektissa käytetyt verkkokauppatuotteemme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *