Skip to content

Asiakaskokemus Marjamäki Sari ja Lauri

Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki perheineen mietti asumisratkaisua Oulussa – vuokratako vai ostaako oma asunto. Vaihtoehtoja oli paljon. He päätyivät rakenteilla olevaan uudistaloon. ”Pääsimme vaikuttamaan hyvin mm. pohjaratkaisuihin ja sisustusvalintoihin”, Lauri sanoo.
Asuntoa suunnitellessa he juttelivat sisustussuunnittelija Milla Saloniuksen kanssa ja pitivät hänen ideoistaan. Milla suositteli heitä hakemaan Arkkikalusteelta käsintehtyä puusepän työtä keittiöön ja muihin kiintokalusteisiin. ”Lähdimme sinne suunnittelemaan ja piirrättämään kalusteita. Meille tuli hyvä vaikutelma heti alusta alkaen”, toteaa Lauri ja jatkaa: ”Päätimme satsata kalusteisiin ja saada tyylikkyyttä kotiin, ja sitä totisesti saimme. Arkkikalusteen hyvällä piirto-ohjelmalla pystyimme näkemään miten kalusteet asettuu ja siinä samalla kaappien ja kodinkoneiden paikkoja onnistui vaihdella niin, että kokonaisuudesta tuli mieluinen. Myös wc:t, vaatehuoneet ym. katsoimme samalla mieluisiksi. Sisustussuunnittelun ollessa mukana, saimme kaikki ajatukset osumaan yhteen ja kokonaisuus on todella hyvännäköinen.” Marjamäet kokivat, että Arkkikalusteelta löytyi nopeasti hyviä ratkaisuja.

 
Heille jäi tapaamisesta hyvä fiilis ja he pitivät siitä, että pääsivät kurkistamaan myös verstaan puolelle miten asiat siellä toimivat. ”Tuemme mielellämme paikallisia yrityksiä ja kotimainen on ykkösjuttu”, sanoo Lauri. ”Olemme kuulleet paljon positiivista palautetta Arkkikalusteen toiminnasta, toimituksista ja suunnittelusta. Siihen oli helppo lähteä mukaan, Lauri tuumaa.”


Lauri kertoo, että näki paljon asentajia työssään ja sanoo toiminnan olevan joustavaa. Pienet muutokset onnistui vielä asennusvaiheessakin asiakkaan näkemysten mukaan – silloin kun asiat vielä enemmän konkretisoituivat. ”Tiedämme, että materiaalien saaminen ei tapahdu ihan hetkessä, joten oli mukava, että kesälomienkin aikaan toiveisiin saatiin vastattua. Kesälomilta palatessa talo oli valmis”, iloitsee Lauri. ”Asentajat työskentelivät huomaamattomasti, eivätkä tehneet itsestään numeroa. Täällä oli samanaikaisesti useita työntekijöitä; sähkömiehiä, rakennusmiehiä ja Arkkikalusteen väkeä, ja kaikkien aikataulut ym. olivat rakennusmestarilla tiedossa. Se oli tyylikästä ja rauhallista kalusteiden asentamista ja testaamista. Oli myös mukava katsoa toisten auttamista”, Lauri kehuu. Hän arvosti myös sitä, kun asentajat hyväksyttivät asiakkaalla kaikki asennusvaiheessa esille nousseet asiat.


Kalusteisiin integroitu valaistus ilahduttaa perhettä. Etenkin epäsuorista valoista tulee heidän mielestään tosi kiva fiilis eikä muita valoja juurikaan tarvitse.

Marjamäkien  mielestä kokonaisuus oli Arkkikalusteella hanskassa ja siellä kuunneltiin asiakkaan toiveita. Lauri kertoo, että joustavuus, muuntautumiskyky, uusien asioiden esilletuominen oli loistavalla tasolla. Kokonaisuus ja pienet yksityiskohdat tekivät heihin ison vaikutuksen verrattuna moneen muuhun toimittajaan.

 ”Uusi on aina uusi. Lisäksi hyvällä sisustussuunnittelulla ja materiaaleilla näyttää vielä paremmalta”, tuumaa Lauri nyt.

  

 

Eteinen

Talon sisäänkäynti on tehty näyttävästi tammella ja rima-elementeillä. Valaistu vaatetanko ja kalusteen alareunaan upotettu epäsuora valo tekee tilasta tunnelmallisen.

 

 Vaatetanko valolla helpottaa käyttöä.

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuoneen kalusteeksi valittiin ARKKIkomposiitista valmistettu allaskaluste. Tätä ei tarvitse erikseen suojata suihkun roiskeilta ja tilaa saatiin säästettyä.

 

Master kylpyhuoneeseen valittiin raikas ja kustannustehokas valumarmorista valmistettu allastaso Tunto sarjan ovilla.

 

Makuuhuoneiden kalusteet

Makuuhuoneiden kalusteisiin valittiin Tunto Beige ovet sekä pitkät vetimet.

 

 

Projektissa käytettiin mm. seuraavia arkkikatalogin ratkaisuja:

Projektissa käytetyt verkkokauppatuotteemme:

Uniikkeja ARKKI artisan toteutuksia projektissa:

  • Eteisen valaistu kenkäsäilytys

Kodinkoneet:

  • Siemens