Skip to content

Asiakaskokemus Ervastit

Arkkikaluste_-66

Ervastin koti on valmistunut 2021.
”Etsimme Kalustetoimittajaa netistä ja instagramista. Sieltä löytyi Arkkikaluste. Edellisessä kodissamme oli puusepän valmistamat kalusteet, joten halusimme tähänkin jotain parempaa”, Ervastit kertovat.

Heidän mielestään ns. peruskeittiökalusteet tuntuivat pliisuilta ja materiaalit huonommilta.
He halusivat, että yksityiskohdat on mietitty yhteensopiviksi. Esimerkiksi se, että tasot ja päädyt ovat samanväriset. Visuaalisuus on huomioitu heidän mielestään Arkkikalusteella hyvin.

”Suunnittelussa teki vaikutuksen se, että asioimme ammattilaisen kanssa, jolla on visuaalista silmää, ja joka pystyi piirtämään ajatuksemme keittiöstä suoraan luonnokseksi ilman välikäsiä”, he sanovat.
Heille tuli olo, että tässä ollaan heti jäljillä siitä mitä he haluavat. Muissa firmoissa he saivat kuvat vasta jälkeenpäin, eivätkä he saaneet heti tietää ymmärrettiinkö heidän ajatuksiaan.
Ensimmäisellä käyntikerralla suunniteltiin keittiötä, seuraavalla talon muita kalusteita.

”Joissakin firmoissa kyselimme speliaalimpia ideoita, ja niihin ei osattu antaa minkäänlaisia vastauksia. Meillä tällaisia on esim. eteinen ja wc:n allas. Nämä ovat niitä yksityiskohtia, joista syntyy se, että se on enemmän kuin jollakin muulla. Perinteisellä kalustetoimittajalla ei ole mahdollisuuksia toteuttaa mitä tahansa, vaikka ideoita olisikin”, he kertovat.

3D-kuvat vahvistivat sen, että suunnitelma on hyvä.
Mm. mustan keittiöseinän massiivisuus mietitytti pariskuntaa, mutta 3D-kuvien perusteella heidän oli helppo tehdä päätös. Heidän mielestään keittiö näyttää nyt täydelliseltä.
”Käytimme kuvia paljon muuhunkin. Ne taisivat olla ensimmäiset 3D-kuvat talon sisältä. Aiemmin olimme pystyneet miettimään vain omassa päässämme, miltä talo sisältä näyttää”, Ervastit sanovat.

Asennus sujui Ervastien mielestä hienosti eikä toivomisen varaa jäänyt.
Tuleva vuositarkastus kertoo heidän mielestään siitä, että Arkkikalusteella luotetaan laatuun, ja uskalletaan tulla tarkistamaan miltä kalusteet vuoden käytön jälkeen näyttää.

Jos Ervastit jotain kalusteissa muuttaisivat, he laittaisivat laatikon vieras wc:hen.
Kodinhoitohuone on ollut heidän mielestään parempi mitä suunnitelman perusteella ajateltiin.

”Olemme suositelleet Arkkikalustetta ystäville. Emme suosittele ketä tahansa”, he toteavat.

Projektissa käytettiin muun muassa seuraavia arkkikatalogin ratkaisuja:

 
Uniikkeja toteutuksia projektissa:
  • Eteisen rimaseinä

Projektissa käytetyt verkkokauppatuotteemme

Kodinkoneet

  • Miele uuni
  • Miele mikroaaltouuni
  • Bora liesitaso
  • Siemens jääkaappi
  • Siemens pakastin
  • Siemens tiskikone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *